Onze huid is ons grootste orgaan en verbindt ieder deel van het lichaam door een uitgebreid netwerk van weefsels, lymfevaten en bloedvaten. Daarnaast beschermt onze huid ons tegen gevaren van buitenaf. Essentiële functies die we moeten blijven koesteren.

 

Boost je gezondheid van binnenuit!

Een natuurlijke en holistische benadering van gezondheid met intens voedende nutriënten en de beschermende kracht van planten, kan ervoor zorgen dat onze schoonheid van binnenuit wordt ondersteunt. Beter voor jezelf en jouw algehele gezondheid zorgen, zal ook een positief effect hebben op het uiterlijk: de gezondheid van jouw huid, haar en nagels. 

 

Terranova Beauty Complex

Terranova Beauty Complex is zorgvuldig en met een holistische visie ontworpen voor huid, haar en nagels. Deze award-winning Beauty Complex wordt gezien als een van het meest complete Huid-Haar-Nagels product in Europa. Het complex bestaat uit een krachtige samenstelling van vitaminen, mineralen en plantaardige ingrediënten die elkaar synergetisch versterken. 

Het complex biedt bioactieve vitaminen en plantaardige voedingsstoffen die cruciaal zijn voor de productie van eiwitrijke structurele verbindingen zoals collageen, keratine en elastine: te weten vitamine C, vitamine A en anthocyaninen. Vitamine C helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en versterkt de nagels. Ook vitamine A is van belang voor de huid, deze vitamine beschermt tegen schadelijke vrije radicalen. Essentieel sporenmineraal zink voedt de huid, geeft het haar glans en is goed voor de nagels. 

Naast vitaminen en mineralen bevat het Beauty Complex een krachtig MAGNIFOOD complex. Dit is een samenstelling van natuurlijke vers gevriesdroogde planten en bessen, waaronder heermoes, brandnetelblad, duindoorn- en blauwe bosbessen. Heermoes bevat van nature silicium, zink en vitamine C. Heermoes zorgt voor de conditie van het haar én geeft het haar weer glans*.  Brandnetelblad, duindoorn- en bosbessen beschermen met name tegen vrije radicalen*, zijn goed voor het bindweefsel in de huid* en zorgen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels*. 
Deze plantaardige MAGNIFOOD samenstelling zorgt voor belangrijke co-factoren waardoor de vitaminen en mineralen nog beter en effectiever kunnen worden opgenomen én functioneren. 

Terranova Beauty Complex ondersteunt onze uiterlijke schoonheid, door ons lichaam van binnenuit te verzorgen.

 

Beauty shot!

 

GEEN TARWE - GEEN GLUTEN - GEEN GRAAN - GEEN SOJA - GEEN GIST - GEEN ZUIVEL - GEEN GELATINE - GEEN DIERLIJKE INGREDIËNTEN - GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS - GEEN KLEURSTOFFEN - GEEN SMAAKSTOFFEN - GEEN CONSERVEERINGSMIDDELEN

*voorlopig toegestane gezondheidsclaims.

Populaire artikelen

Auteur | 08-06-2021
Vitamine D3: welke vorm en waar is het goed voor?

Iris | 29-12-2020
Wat biedt het Terranova Complex: Spijsverteringsenzymen met Probiotica?

Auteur | 10-06-2021
Vitamine B: Wat zijn B-vitaminen en waar zijn ze goed voor?

Iris | 28-10-2019
Terranova biologische full-spectrum paddenstoel supplementen