PRODUCT | Vitamine B-Complex

Terranova Vitamine B-complex met Vitamine C

Terranova Vitamine B-complex is een krachtig en compleet vitamine B supplement met vitamine C. Dit complex kan bijzonder nuttig zijn voor degene met een drukke en hectische levensstijl en kan door onder andere Vitamine B12 een ondersteunende functie hebben bij het verminderen van vermoeidheid.

Naast de gebruikelijke B vitaminen bevat dit complex een aanvullende lijst aan Magnifood ingrediënten. Dit zijn hele, onvervalste en verse planten en kruiden die bewezen effectief zijn en een aanvullende functie hebben op de vitaminen en mineralen in dit complex.

Deze manier van voedingssuplementen samenstellen is bijzonder uniek en effectief. Het Magnifood complex zorgt ervoor dat de vitaminen en mineralen beter worden opgenomen en gemetaboliseerd, en daardoor effectiever zijn.

Zo biedt Terranova bij elk product een totaalpakket aan voedingsstoffen, zoals de natuur het ons biedt. 

 

Terranova B-vitamine producten

Terranova B-complex supplementen voor volwassenen

Terranova vitamine B12 supplementen voor volwassenen

 

Vegetariër of veganist? 

Het assortiment van Terranova is 100% veganistisch, dus ook onze B-complex met vitamine C en B12 500ug Complex bevatten geen dierlijke producten.  

Voor mensen die ervoor kiezen om geen of nauwelijks dierlijke producten te eten is het aan te raden om goed te kijken naar hun vitamine B12 inname. Vitamine B12 komt namelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Plantaardige ingrediënten bevatten geen vitamine B12. 

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux. 
 

 

Kijk voor het complete assortiment van Terranova op onze productpagina en specifiek voor vitaminen op onze vitaminenpagina