PRODUCT Vitamine D3 1000iu met vitamine K2 50µg

Vitamine D3 verdient de populariteit en de aanzienlijke medische acceptatie die het heeft bereikt op het gebied van botgezondheid, immuniteit, gemoedstoestand, cellulaire bescherming en nog veel meer. Het nieuwe Vitamin D3 + K2-complex van Terranova biedt optimale beschermende concentraties van bioactieve K2 als MenaQ7, de biologisch meest voorkomende vorm van vitamine K op de markt, en de enige die momenteel beschikbaar is, zowel klinisch gevalideerd als gepatenteerd.

Het product bevat ook Vitashine D3 - een laboratorium-gevalideerd veganistisch geproduceerd cholecalciferol van korstmos. Het Magnifood-complex bevat een combinatie van geconcentreerde volkoren die voedingsstoffen en fytonutriënten leveren die synergetisch zijn met vitamine D3 en K2 in termen van opname, activiteit en biologische functies. Medium chain triglycerides (MCT's) zijn ook toegevoegd om de absorptie van zowel D3 als K2 te verbeteren.

 

Vitamine D3 1.000iu en Vitamine K2 50µg

1) Levert vitamine K als MenaQ7 (K2 als MK-7), de biologisch meest voorkomende en biologisch actieve vitamine K op de markt.

2) Veganistisch D3 afgeleid van korstmos en K2 geproduceerd uit kikkererwten (soja-vrij).

3) Biedt beschermende niveaus van K2 om onjuiste verdeling van calcium te voorkomen die kan worden veroorzaakt door chronische hoge dosis D3.

4) Met Magnifood-complex van synergetische voedingsmiddelen die voedingsstoffen en fytonutriënten synergetisch met zowel D3 als K2 verschaffen.

5) Met middellangeketentriglyceriden voor optimale absorptie van D3 en K2.

4) K2 is gestabiliseerd met de CryoCap-technologie van NattoPharma.

 

Terranova Producten

Vitamine D3 1000iu met vitamine K2 50µg

Vitamine D3 2000iu met vitamine K2 100µg

Vitamine K2 100µg

 

Bekijk het complete nieuwe  assortiment van Terranova Benelux of bekijk onze verkooppunten