NIEUW Terranova Advanced Synergy lijn

Reden voor Advanced Synergy?

"TERRANOVA’s holistische wijze van het samenstellen van voedingssupplementen is altijd gebaseerd geweest op diepgaande wetenschappelijk principes van nutritionele biochemie. Vanaf het begin heb ik producten geformuleerd met de kennis dat de intense synergie, gecreëerd door de relatie tussen MAGNIFOOD en de nutraceutische ingrediënten, aanzienlijke ondersteuning biedt voor de biologische beschikbaarheid, gebruik, activiteit en functie van de voedingsstoffen.


Bij het formuleren van TERRANOVA’s nieuwe Advanced Synergy producten, wilde ik deze synergetische relatie tot een nog hoger niveau tillen: door MAGNIFOOD te combineren met een veel breder scala aan synergetische en metabolisch actieve voedingsstoffen, krachtig beschermende fytonutriënten en enkele van de meest geavanceerde en meest onderzochte nutraceutische technologieën die er momenteel bestaan."

 


Stephen Terrass MRNT
Terranova Founder & Formulator

 

Advanced Synergy Multivitamine

met actieve co-enzymen & fytonutriënten 

Terranova Advanced Synergy Multivitamin is een uitgebreide fytonutriënt rijke multivitaminen en mineralenformule. Deze ‘next generation’ formulering is technologisch de meest geavanceerde formulering in het TERRANOVA-assortiment. Met bijna 40 vitamines, mineralen en aanvullende voedingsstoffen, zorgt deze formule voor de levendige, intense synergie van MAGNIFOOD zoals ook te vinden is in Terranova’s Living Multinutriënt.

Echter bevat Advanced Synergy Multivitamin een toevoeging van een breed scala aan krachtige co-enzymen, zoals Coenzyme Q10, Alpha Liponzuur, NADH, P 5-P, Pantethine, Riboflavine 5-Fosfaat, Methylfolaat en Methylcobalamine. Daarnaast ook een breder scala aan fytonutriënten zoals Lutein, Lycopene, Astaxanthin, Resveratrol en 5 mineralen met behulp van Albion Lab’s ultramoderne TRAACS ™.

 

Unieke technologie 

TRAACS ™ staat voor The Real Amino Acid Chelate System en is de handelsnaam van Albion ™ Human Nutrition voor een reeks van zijn exclusieve gepatenteerde producten. De naam TRAACS ™ is ontstaan uit jarenlang uitgebreid onderzoek en is een afspiegeling van de unieke technologie die ervoor zorgt dat mineralen gemakkelijk worden verteerd en goed worden opgenomen, daarnaast ook dat ze stabiel zijn en goed worden verdragen. Het aminozuur glycine (een natuurlijke, essentiële voedingsstof) wordt aan het mineraal gebonden om een zeer biologisch beschikbare vorm te verkrijgen, zelfs in omgevingen met een laag zuurgehalte die vaak worden aangetroffen in een aangetast gastro-intestinaal systeem. Bovendien zijn oplosbaarheid en stabiliteit van TRAACS ™ bewezen in de van nature hoge zure omgeving van de maag. Glycine vormt een zeer stabiele binding met het mineraal binnenin het maagdarmkanaal en wordt gemakkelijk herkend en opgenomen door het lichaam.


TRAACS ™ biedt:

• Grotere biologische activiteit
• Verhoogde biologische beschikbaarheid
• Meer stabiliteit
• Grotere tolerantie (geen gastro-intestinale stoornissen)
• Verbindingen die geen interactie hebben met andere voedingsmiddelen die de opname van mineralen verhinderen (vezels, fytaten)
• Hypoallergene, glutenvrije en veganistische ingrediënten

 

Veelvoorkomende toepassingen:

  • Geavanceerde voedingsondersteuning als basis voor een voedingssupplementprogramma.
  • Aanpakken van veelvoorkomende voedingstekorten
  • Als basis voor een voedingsprogramma voor hormonale gezondheid
  • Als basis voor een ontgiftingsprotocol
  • Verbeterde ondersteuning voor energie en metabolisme

 

Advanced Synergy B-complex 

met Actieve co-enzymen

Terranova Advanced Synergy B-Complex biedt een volledig spectrum van B-vitaminen en is samengesteld om optimale ondersteuning te bieden aan het zenuwstelsel, cognitieve functie, energieproductie en alle andere voordelen die aan B-vitamines worden toegeschreven. De B-vitaminen worden in zowel hun natuurlijke vorm als hun co-enzymvorm aangeboden en worden daarnaast gecombineerd met een intens synergetisch MAGNIFOOD complex van 10 verschillende ingrediënten.

Waarom bevat de B-complex co-enzymen?

Voor een efficiënt gebruik in het lichaam moeten B-vitaminen eerst worden omgezet in hun co-enzym of actieve vorm. Een slechte spijsvertering of bepaalde medicijnen kunnen deze omzetting en dus de opname en efficiëntie verhinderen. Met de co-enzymvormen biedt dit product een direct bruikbare vorm van B-vitaminen om de energieproductie te ondersteunen, evenals de vele andere rollen die B-vitaminen spelen in het menselijk lichaam.

  • De formulering bevat folaat als calcium L-methylfolaat - een meer biologisch beschikbare vorm van foliumzuur (in plaats van foliumzuur) omdat het niet alleen beter wordt opgenomen, maar ook niet wordt aangetast door metabole defecten. 
  • Choline, goed voor homocysteïnemetabolisme, de werking van de lever en draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen. Choline wordt geleverd als VitaCholine™. Dit premium ingrediënt is gemaakt volgens de hoogste normen en is de wereldleider in choline. 

Extra synergetische voedingsstoffen in deze formulering zijn onder meer co-enzym Q10 (als ubiquinon) en alfaliponzuur, dat zijn beide betrokken bij het energiemetabolisme en spelen een cruciale rol bij de gezondheid van de zenuwen, evenals magnesium (als zeer beschikbaar bisglycinaat chelaat * [TRAACS ™] oxide, ascorbaat).


De combinatie van B-vitaminen en co-enzym-vorm B-vitaminen, een uitgebreid MAGNIFOOD complex, synergetische voedingsstoffen en state-of-the-art nutraceutische technologieën, maken dit product misschien wel het meest intense en synergetische B-complex formule die beschikbaar is.


Heb je baat bij een B-COMPLEX?

B-vitaminen zijn belangrijk voor zo veel verschillende gezondheidsproblemen. Iedereen die problemen wil aanpakken met betrekking tot stress (B5), vermoeidheid (B2, B5, vitamine C), stemmingsstoornissen (B5, B6, B8, B12), neurologische functie (vitamine C, magnesium, B6, B8, B12) of immuniteit (vitamine C) kunnen de toevoeging van een B-COMPLEX-supplement waarderen.


EFSA Gezondheidsclaims

• Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
• Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
• Draagt bij aan neurologische en psychologische functie
• Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
• Draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid

 

Terranova Advanced Synergy

Terranova Advanced Synergy Multivitamin Complex

 50 vegan caps

100 vegan caps

Terranova Advanced Synergy B-complex Complex

50 vegan caps

100 vegan caps

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux. 
 

Kijk voor het complete assortiment van Terranova op onze productpagina

Populaire artikelen

Auteur | 08-06-2021
Vitamine D3: welke vorm en waar is het goed voor?

Iris | 29-12-2020
Wat biedt het Terranova Complex: Spijsverteringsenzymen met Probiotica?

Iris | 28-10-2019
Terranova biologische full-spectrum paddenstoel supplementen

Auteur | 10-06-2021
Vitamine B: Wat zijn B-vitaminen en waar zijn ze goed voor?