PRODUCT | Terranova Magnesium

Magnesium supplementen van Terranova

Het essentiële mineraal magnesium is uitermate belangrijk voor de gezondheid en heeft belangrijke functies in het lichaam. Echter komt het vaak voor dat mensen een tekort hebben, dit mede door de industrialisatie en stress. Het mineraal komt voor in volkorenproducten, groenten, noten, melkproducten en vlees. 

1. Magnesium 100mg Complex, inhoud: 50 capsules | 100 capsules

Deze capsules bevatten de gemakkelijk opneembare vorm van organisch gebonden en biologisch actieve magnesium; magnesiumbisglycinaat. Daarnaast wordt de absorptie van magnesium extra ondersteund door vitamine B6, dat als cofactor werkt. Ook de vitamine B6 is in biologisch actieve vorm (P5P) toegevoegd.

Magnesium draagt bij aan de normale werking van de spieren. Tevens ondersteunen deze capsules de vermindering van vermoeidheid en het energieleverend metabolisme. 

Indien slikken lastig gaat, is het ook mogelijk om enkel de inhoud van de capsules in te nemen door het bijvoorbeeld te mixen met water, sap, (plantaardige) melk, etc.

2. Smooth MAG, inhoud: 150 gram | 300 gram | 15 x 5gr sachets

Een innovatieve en biologische beschikbare blend van een zeer goede opneembare magnesium vorm; namelijk 50% bisglycinaat en 50% citraat. 

Daarnaast is dit magnesium poeder synergetisch versterkt door hele, onvervalste verse planten, gewassen en fruitsoorten - Magnifood

De Terranova Smooth MAG bevat onder andere rijstzemelen, avena sativa (groen haverzaad) en de montmorency kers, wat natuurlijke rustgevers zijn*. Ideaal voor de ontspanning van je spieren!

Hoewel het geen zoetstoffen, smaakstoffen of andere onnodige additieven bevat, is Smooth MAG verrassend mild qua smaak. Gemakkelijk met het bijgeleverde maatschepje toe te voegen aan water, sap, (plantaardige) melk of yoghurtsoorten. 

3. Magnesium-Calcium 2:1 Complex, 50 capsules | 100 capsules

Dit magnesium en calcium complex biedt een combinatie van deze twee essentiële mineralen in een verhouding die veel voedingsdeskundigen als optimaal voor veel gezondheidsgebieden erkennen. 

Magnesium en calcium zijn goed voor de botten en spieren. Daarnaast heeft magnesium een kalmerende werking op de zenuwen.

Een complex met tweemaal zoveel magnesium (500mg) als calcium (250mg). De mineraalstoffen zijn onder andere aanwezig in de vorm van citraat en oxide, die synergetisch sterk reageren met het natuurlijke en plantaardige Magnifood complex. 

In het geval van een zwakke spijsvertering (lage maagzuurgraad) zijn calcium en magnesium moeilijk op te nemen. De toevoeging van natuurlijke en vers gevriesdroogde gemberwortel in dit Magnifood complex zorgt ervoor dat de voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden.

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland

 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux. 
 

 

Kijk voor ons complete assortiment op onze productpagina en specifiek voor vitaminen op onze vitaminenpagina

 

En meldt u aan voor onze nieuwsbrief, voor meer informatie over onze plantaardige en superfood ingrediënten.

Aanmelden kan op onze deze pagina onderaan in de donkergrijze balk.

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.