PRODUCT | Selenium Complex

Terranova Selenium Complex 

De selenium producten van Terranova bevatten de organische vorm selenomethionine, die wordt versterkt met een intens synergetisch Magnifood complex.

Gestabiliseerde rijstzemelen, duindoornbessen en acaibessen zijn allemaal zeer geconcentreerde bronnen van plantaardige vitamine E (tocoferolen en de krachtigere tocotriënolfracties), evenals tal van andere wateroplosbare en in vet oplosbare antioxidanten die de functies van selenium aanvullen .

Spirulina bevat het antioxidantpigment phycocyanin, een in water oplosbare opruimer van peroxideradicalen (vitamine E is een in vet oplosbare peroxideafvanger).

De selenium formuleringen van Terranova bevatten ook alfa-liponzuur, een unieke antioxidant die oplosbaar is in zowel vet als water, en waarvan is aangetoond dat het vitamine E recycleert. Liponzuur verbetert ook de glutathionactiviteit.

Als laatste bevatten de selenium producten van Terranova het ingrediënt Lariksboom arabinogalactan. Lariksboom arabinogalactan ondersteunt naast de weerstand, ook de spijsvertering. Hierdoor kan het selenium product in zijn geheel beter geabsorbeerd en gemetaboliseerd worden.

 

Terranova Selenium producten

Terranova Selenium Complex -  supplementen voor volwassenen

 

 

Vegetariër of veganist? 

Het assortiment van Terranova is 100% veganistisch, dus ook onze Selenium Complex bevat geen dierlijke producten.  

Voor mensen die ervoor kiezen om geen of nauwelijks dierlijke producten te eten is het aan te raden om goed te kijken naar hun vitamine Selenium inname. De rijkste voedingsbron van selenium is namelijk vis. Maar ook paranoten, cashewnoten, zonnebloempitten en chiazaad bevatten selenium. 

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux. 
 

 

Kijk voor het complete assortiment van Terranova op onze productpagina en specifiek voor vitaminen op onze mineralenpagina