Terranova Vitamine D3

Velen van ons hebben extra behoefte aan vitamine D. Het kan zijn dat je te weinig buiten komt om voldoende vitamine D aan te maken. Maar daarnaast hebben bepaalde groepen ook extra behoefte aan vitamine D, zoals ouderen, kinderen en mensen die een donkere huid hebben of gesluierd zijn.

Vitamine D is nodig voor vele essentiële functies in ons lichaam. Het is daarom erg belangrijk om voldoende Vitamine D binnen te krijgen. Terranova heeft verschillende soorten vegan vitamine D3, verkrijgbaar voor volwassene en kind.

 

Veganistische vitamine D3 van Terranova

Terranova heeft meerdere vegan vitamine D3 producten en deze zijn allemaal op basis van korstmos. 

Deze plantaardige vitamine D is in de vorm D3 (cholecalciferol). Normaal gesproken alleen beschikbaar via dierlijke voeding. Echter is de vitamine D3 van Terranova uniek. Deze vitamine D3 van Terranova is afgeleid van lichen (korstmos), een schimmelachtige plant die in de natuur voorkomt. Deze vorm van Vitamine D3 (cholecalciferol) is de biologische actieve vorm van Vitamine D en ook beter opneembaar dan vitamine D2. 

Korstmos biedt een zuivere, effectieve bron van vitamine D3 voor diegenen die vegetarisch of veganistisch zijn, of die voorkeur geven aan plantaardig voedsel. 

 

Synergetisch versterkt door Magnifood

Elke plantaardige vitamine D3 formulering van Terranova wordt ondersteund door een Magnifood complex. Dit Magnifood complex bestaat uitsluitend uit hele onvervalste plantaardige ingrediënten, waarvan de meeste groeien en worden geoogst op Terranova's eigen kruidenboerderij in Oregon, USA. Lees meer over de unieke en innovative ontwikkeling van Terranova: Magnifood Enhanced Nutrition

 

Terranova veganistische Vitamine D producten

Terranova vitamine D3 producten voor volwassenen. 

 

Terranova vitamine D3 producten in combinatie met plantaardige vitamine K2:

 

Terranova vitamine D3 product dat speciaal is geformuleerd op een zachte en evenwichtige manier voor kinderen van 4 - 12 jaar:

 

 

Gebruiksaanwijzing

Als voedingssupplement voor Vitamine D3 voor volwassenen en voor Green Child kindersuppletie: 1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een deskundige.

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux. 

Populaire artikelen

Auteur | 08-06-2021
Vitamine D3: welke vorm en waar is het goed voor?

Iris | 29-12-2020
Wat biedt het Terranova Complex: Spijsverteringsenzymen met Probiotica?

Auteur | 10-06-2021
Vitamine B: Wat zijn B-vitaminen en waar zijn ze goed voor?

Iris | 28-10-2019
Terranova biologische full-spectrum paddenstoel supplementen