Moe en weer opnieuw fit worden?

B-Complex met Vitamine C

De B-complex groep van de veelal in water oplosbare vitamines spelen een cruciale rol bij het reguleren van veel fysiologische processen in het lichaam. De B-vitaminen (o.a. B6, B12), samen met Panthotheenzuur en vitamine C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Dit complex kan bijzonder nuttig zijn voor degene met een hectische levensstijl en kan door onder anderen Vitamine B12 een ondersteunende functie hebben bij het verminderen van vermoeidheid. Naast de gebruikelijke B vitaminen bevat dit complex een aanvullende lijst van MagniFood. Dit zijn verschillende planten en kruiden die bewezen effectief zijn en een aanvullende functie hebben op de vitaminen en mineralen in dit complex.

Door middel van onze ingrediënten bieden we dan ook bewezen gezondheidsvoordelen van de complete en onvervalste natuur. Een totaalpakket aan voedingsstoffen, zoals de natuur het ons biedt. 

 

Vegan lifestyle met Terranova

Terranova's assortiment is 100% veganistisch, dus ook onze B-complex met vitamine C en B12 500ug Complex bevatten geen dierlijke producten.  

Bij Terranova voelden wij namelijk een sterke drang om van ons merk een compleet ‘veilige haven’ te maken voor vegetariërs en veganisten die vegetarische of veganistische producten willen (misschien vanwege religieuzen redenen of vanwege gevoeligheid voor zuivelproducten). Wij begrijpen dat het een tijdrovende taak is wanneer je bij aankoop de labels op van alles moet controleren. Daarom willen we vegetariërs en veganisten laten weten dat wanneer het om een Terranova-product gaat, het automatisch vegetarisch en veganistisch  vriendelijk is. Terranova is een van de weinige in de wereld wat betreft voedingssuppletie die een volledige lijn met 100% veganistische producten biedt.

Kijk voor ons complete assortiment op onze productpagina en specifiek voor vitaminen op onze vitaminenpagina