Multivitaminen voor Kinderen

Multivitaminen voor Kinderen

In al onze producten zijn veel vers gevriesdroogde ingrediënten te vinden. Elk product heeft zijn eigen, unieke samenstelling aan vers gevriesdroogde gewassen, kruiden, groenten en fruit. De alles overkoepelende naam is Magnifood.

Deze ingrediënten zijn veelal een aanvulling zijn op de al bekende geïsoleerde vitamine en mineralen. Door deze krachtige combinatie van vers gevriesdroogde ingrediënten én de geïsoleerde nutriënten kunnen de voedingsstoffen nog beter worden opgenomen, omgezet, gedistribueerd en benut door het lichaam.

De verschillende voedingsstoffen versterken elkaar namelijk en deze juiste synergie zorgt voor een goede balans in het lichaam en de meest effectieve producten.

Onze beslissing bij Terranova om veelal gebruik te maken van de vers gevriesdroogde ingrediënten, met voor elk product een andere samenstelling, onderstreept onze diepe betrokkenheid bij de oorsprong van kwaliteit, de zuiverheid en integriteit van het product. Zo ook hebben wij een Kinderlijn; Green Child.

Onze Green Child Living Multivitamin is een prachtig samengestelde multivitamine speciaal geformuleerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wanneer kinderen de capsules niet kunnen doorslikken, kan de capsule eenvoudig opgemaakt- en toegevoegd worden aan een sapje, smoothie of yoghurt. Alleen het beste voor uw kind!

Vrij van vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.