De Kracht van Terranova Magnifood

Synergie uit de natuur   

In de gehele reeks Terranova Producten zijn veel vers gevriesdroogde ingrediënten te vinden. Elk product heeft zijn eigen, unieke samenstelling aan vers gevriesdroogde planten en dit noemen wij Magnifood.

Deze ingrediënten zullen veelal een aanvulling zijn op de al bekende vitamine en mineralen en door deze combinatie van planten en nutriënten kunnen de nutriënten nog beter opgenomen worden. De vitaminen die je in de natuur vindt zijn altijd in combinatie met andere voedingsstoffen. Het is dan ook logisch om de vitaminen, maar ook mineralen in combinatie met andere voedingsstoffen als voedingssupplement aan te bieden. De verschillende voedingsstoffen versterken elkaar en deze juiste synergie zorgt voor een goede balans in het lichaam. De Terranova producten zijn synergetisch mooi gedoseerd, zodat het lichaam de stoffen herkent en daadwerkelijk kan uitpakken en gebruiken.

Onze beslissing bij Terranova om veelal gebruik te maken van de vers gevriesdroogde ingrediënten, met voor elk product een andere samenstelling, onderstreept onze diepe betrokkenheid bij de oorsprong van kwaliteit, de zuiverheid en integriteit van het product. Zo ook hebben wij een Kinderlijn; Green Child. Volledig vrij van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Volledig op basis van synergie, zoals de natuur het ons biedt!

100% Vegetarisch en Veganistisch
Geen vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven