100% Veganistische Producten

Bij Terranova hebben we het sterke verlangen om een ‘veilige haven’ te creeren voor bepaalde consumenten die grenzen hebben in wat ze kopen of gebruiken. Grenzen die hun productkeuze flink verkleinen. We wilden een volledige range producten bieden die gebruikt kan worden door; vegetariers en veganisten, consumenten die vegetarische en veganistische producten willen gebruiken (bijvoorbeeld vanwege religieuze redenen of een overgevoeligheid voor zuivelproducten) en degenen die inactieve toevoegingen zoals bindmiddelen en vulstoffen willen of moeten vermijden.

We begrijpen dat het een tijdrovende taak is om de etiketten te moeten checken van alles wat je koopt, dus we willen vegetarisch, veganisten en iedereen die zulke producten wil kopen, laten weten dat een Terranova product sowieso geschikt is. Terranova is een van het kleine aantal voedingssupplementenfabrikanten in de wereld die een complete range producten 100% veganistisch kan aanbieden. Ondanks de controles die we moesten uitvoeren om veganistische geschiktheid te garanderen en de toenemende kosten van bepaalde veganistische alternatieven die we moeten gebruiken, staan we volledig achter ons veganistische beleid.

Iemand hoeft niet veganistisch (of zelfs vegetarisch) te zijn om een voorkeur voor veganistische producten te hebben. Net zoals dat iemand niet overgevoelig hoeft te zijn voor hulpstoffen om een voorkeur te hebben voor hulpstofvrije producten. Het maakt ons blij dat ons ingredientenbeleid ervoor zorgt dat we diegenen die op zoek zijn naar vegetarische of veganistische producten zonder additieven, een uitgebreide range voedzame en plantaardige formules kunnen bieden.