Green Child Multivitamines

Green Child Living Multivitamines van Terranova is een prachtig samengestelde multi speciaal geformuleerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met de veel verschillende en zorgvuldig gekozen vers gevriesdroogde planten, in combinatie met de verschillende vitaminen en mineralen maakt dit voedingssupplement een mooie basis voor het kind.

Als sapje, smoothie of yoghurt

Wanneer kinderen de capsules niet gemakkelijk kunnen doorslikken, kan de capsule eenvoudig worden opengemaakt en worden toegevoegd aan een sapje, smoothie of yoghurt.

Vers gevriesdroogd

In al onze producten zijn veel vers gevriesdroogde ingrediënten te vinden. Elk product heeft zijn eigen, unieke samenstelling aan vers gevriesdroogde gewassen, kruiden, groenten en fruit. De alles overkoepelende naam is Magnifood.

Deze ingrediënten zijn veelal een aanvulling zijn op de al bekende geïsoleerde vitamine en mineralen. Door deze krachtige combinatie van vers gevriesdroogde ingrediënten én de geïsoleerde nutriënten kunnen de voedingsstoffen nog beter worden opgenomen, omgezet, gedistribueerd en benut door het lichaam.

De verschillende voedingsstoffen versterken elkaar namelijk en deze juiste synergie zorgt voor een goede balans in het lichaam en de meest effectieve producten.

Onze beslissing bij Terranova om veelal gebruik te maken van de vers gevriesdroogde ingrediënten, met voor elk product een andere samenstelling, onderstreept onze diepe betrokkenheid bij de oorsprong van kwaliteit, de zuiverheid en integriteit van het product.

Green Child Living Multivitamine

Onze Green Child Living Multivitamin is een prachtig samengestelde multivitamine speciaal geformuleerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wanneer kinderen de capsules niet kunnen doorslikken, kan de capsule eenvoudig opgemaakt- en toegevoegd worden aan een sapje, smoothie of yoghurt. Alleen het beste voor uw kind!

Beschikbaar in 50 vegan capsules en 100 vegan capsules.

 

Terug naar blog