Retouren

Retourneren

Ik wil mijn Terranova bestelling retourneren

Het retourneren van een Terranova product kan binnen 14 dagen. Je kunt hiervoor het Europees modelformulier voor herroeping printen een meezenden. Op deze manier maak je kenbaar dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. De producten dienen binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Terranova Benelux B.V.


Retouradres:

Terranova Benelux B.V. 

Postbus 13 

7064 ZG Silvolde

 

Voor onze producten waarbij hygiëne van belang is, namelijk poeders, capsules en oliën, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer je producten bij gebruik hebt beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.


In geval van retour wordt het totaal bedrag van je bestelling vergoed (exclusief verzendkosten), de kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden door middel van een officieel verzendbewijs van het verzendpunt, zullen wij het bedrag terugstorten.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Indien een product niet in goede staat geleverd wordt dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat bereiken moeten, na contact met de medewerkers van Terranova, eveneens worden geretourneerd, tenzij anders afgesproken.

More » Less «
  • List
  • Map