Herkomst

Natuurlijke bestanddelen

De producten van Terranova bevatten waar mogelijk alleen natuurlijke grondstoffen. Zo geeft Terranova bij onze vitamine E en vitamine B12 de voorkeur aan de natuurlijke en biologisch actieve vorm. De werkzaamheid van deze natuurlijke bestanddelen in het lichaam is vele malen hoger dan dan van een synthetische vitamine E of B12.

De kwaliteit van een voedingssupplement wordt alleen bepaalt door de grondstoffen waaruit het bestaat. Terranova kiest daarom voor natuurlijke bestanddelen en verse hele onvervalste planten, kruiden, fruitsoorten en gewassen.

Waar komen de ingrediënten van Terranova vandaan?

Veel van de plantaardige en superfood ingrediënten in de producten van Terranova zijn ethisch wild geplukt. Deze planten, gewassen kruiden e.d. komen van Terranova's gecertificeerde kruidenboerderij (90 hectare), onze primaire botanische leverancier Eclectic Institute.

Eclectic Institute is gelegen in een afgelegen en ontzagwekkende omgeving in Oregon. Het heeft een fantastische ligging, omringd door inheems bos, de Sandy Canyon en het magnifieke decor van Mount Hood.

Elk gewas van Eclectic Institute wordt gevoed in een ongerepte en chemicaliën vrije omgeving en wordt geoogst als de plant zijn bioactieve piek bereikt.

Voor de plantaardige ingrediënten die wild geplukt worden, worden hoog opgeleide en ervaren wildplukkers van Eclectic ingezet die zorgvuldig de superfoods verzamelen van gebieden waar geen pesticiden of herbiciden zijn gebruikt.

Het plukken wordt op een milieuverantwoorde manier gedaan, zonder de populatie van de plantensoort of de delicate balans van het ecosysteem in gevaar te brengen.

More » Less «
  • List
  • Map