Ingrediënten

Alle Terranova producten zijn zonder toevoegingen samengesteld en 100% vegan.

100% zonder vulstoffen, bindmiddelen of andere toevoegingen

Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven kunnen wij natuurlijke voedingssupplementen bieden. Hierdoor laten we onze passie voor de puurheid en integriteit van de suppletie zien.

 

Supplementen werken enkel en alleen door de actieve ingrediënten die ze bevatten. Dus hoe kan het dan dat bijna alle supplementen op de markt vol zitten met inactieve ingrediënten?

Vulstoffen, bindmiddelen, verdunningsmiddelen, smeermiddelen, desintegratiemiddelen, zoetstoffen, kleurstoffen en ga zo maar door. Terranova is een van de weinige bedrijven in de wereld die een breed spectrum voedingssupplementen biedt waarbij inactieve toevoegingen volledig worden vermeden.

Wij realiseren ons dat het gebruik van additieven de productie van supplementen sneller, makkelijker en efficiënter (waardoor goedkoper) kunnen maken. Maar wij van Terranova geloven dat productkwaliteit, -zuiverheid en -integriteit belangrijker is dan het maximaliseren van winstgevendheid en productie gemak. Alle Terranova producten komen in de vorm van een tweedelige plantaardige capsule, poeder of vloeistof. Wij hebben geen tabletten, gezien dit productieproces de nodige additieven vereist. In het geval van 2-delige capsules is het gebruik van hulpstoffen niet absoluut noodzakelijk. Toch bevatten bijna alle ingekapselde voedingssupplementen op de markt ook één of meer additieven.

 

100% vegan

Door ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariërs en veganisten, zijn we geslaagd ons doel te bereiken om de keuzemogelijkheden voor degenen die diervriendelijke en natuurlijke voedingssupplementen moeten of willen gebruiken, te verbreden.

 

Terranova is één van de weinige grootschalige voedingssupplementbedrijven in de wereld dat een volledig assortiment van 100% veganistische producten biedt.

De vraag naar producten die voldoen aan de criteria en ethische waarden van een veganistisch dieet en veganistische levensstijl blijft groeien. Bij Terranova erkennen we dat veel consumenten vegetarische of veganistische producten nodig hebben, mogelijk vanwege religieuze/ethische redenen of vanwege een gevoeligheid voor zuivelproducten.


Daarom maken we ons sterk om het gehele merk Terranova aan deze principes te laten voldoen. Degenen die vegetarische of veganistische voedingssupplementen wensen, kunnen bij Terranova kiezen uit een uniek en uitgebreid scala aan plantaardige voedingssupplementen, volledig vrij van vulmiddelen en andere additieven.

 

Unieke samenstelling van Ingrediënten

Naast bovenstaande kernwaarden gelooft Terranova in de kracht van synergie. In tegenstelling tot de meeste supplementen op de markt zijn de belangrijke ingrediënten in de voedingssupplementen van Terranova niet alleen de voedingsstoffen, zoals geïsoleerde mineralen of vitaminen.

Alle complexen van Terranova bevatten vitaminen en/of mineralen, maar daarnaast bevatten ze ook hun eigen unieke, op maat gemaakte complex van synergetische, plantaardige ingrediënten; MAGNIFOOD genaamd. Kom meer te weten over onze holistische filosofie

 

Wil je meer weten over onze producten, lees dan onze blog productnieuws.

More » Less «
  • List
  • Map