Terranova Vitamine B-Complex

Terranova Vitamine B-complex met Vitamine C

Terranova Vitamine B-complex is een krachtig en compleet vitamine B supplement met vitamine C. Dit complex kan bijzonder nuttig zijn voor degene met een drukke en hectische levensstijl en kan door onder andere Vitamine B12 een ondersteunende functie hebben bij het verminderen van vermoeidheid.

Naast de gebruikelijke B vitaminen bevat dit complex een aanvullende lijst aan Magnifood ingrediënten. Dit zijn hele, onvervalste en verse planten en kruiden die bewezen effectief zijn en een aanvullende functie hebben op de vitaminen en mineralen in dit complex.

Deze manier van voedingssupplementen samenstellen is bijzonder uniek en effectief. Het Magnifood complex zorgt ervoor dat de vitaminen en mineralen beter worden opgenomen en gemetaboliseerd, en daardoor effectiever zijn.

Zo biedt Terranova bij elk product een totaalpakket aan voedingsstoffen, zoals de natuur het ons biedt. 

SPECIALE PRODUCTKENMERKEN

Terranova B-complex met vitamine C biedt het volledige spectrum van B-vitaminen, choline en inositol, samen met vitamine C. Daarnaast ook een MAGNIFOOD complex met plantaardige ingrediënten die in synergie werken met deze eerstgenoemde voedingsstoffen. Terwijl de meeste B-complex supplementen foliumzuur bevatten en vitamine B12, bevat deze formulering de actieve vormen calcium L-methylfolaat en methylcobalamine.

Onderzoek heeft aangetoond dat calcium L-methylfolaat een meer biologisch beschikbare vorm is van folaat in plaats van foliumzuur omdat het beter wordt geabsorbeerd, en niet wordt beïnvloed door metabolische defecten. Gegevens geven aan dat tussen 6-14% van de bevolking kan een methyleentetrahydrofolaat hebben reductase- of MTHFR-genmutatie, resulterend in een sterk verminderd vermogen om foliumzuur om te zetten in een bruikbare vorm in het lichaam. CALCIUM L-METHYLFOLATE wordt niet op dezelfde manier beïnvloed en is daarom geschikt voor alle gebruikers, met als bijkomend voordeel een verbeterd gebruik. De VITAMINE B12 die in TERRANOVA-producten wordt gebruikt, heeft de vorm van methylcobalamine waarvan is aangetoond dat het een superieure biologische beschikbaarheid heeft in vergelijking met de meer algemeen gebruikte vorm van cyanocobalamine B12, meestal gebruikt door de meeste andere supplementfabrikanten.
Van methylcobalamine is aangetoond dat het beter wordt opgenomen en vastgehouden in grotere hoeveelheden in lichaamsweefsels, wat resulteert in effectiever gebruik.

CHOLINE, een cruciale voedingsstof voor energie, metabolisme, mentale focus en cardiovasculaire gezondheid, wordt geleverd als VitaCholine ™. Deze premie ingrediënt is gemaakt volgens de hoogste normen en is de wereldleider
in choline. TERRANOVA B COMPLEX MET VITAMINE C is geformuleerd met ingrediënten die het lichaam in staat stellen de schadelijke effecten van te weerstaan fysieke of psychologische stress en herstel optimale fysiologische functie.

Terranova B-vitamine producten

Terranova B-complex supplementen voor volwassenen

  • B-Complex met Vitamine C | 50 capsules
  • B-Complex met Vitamine C | 100 capsules

Terranova vitamine B12 supplementen voor volwassenen

  • Vitamine B12 500ug Methylcobalamin Complex | 50 capsules
  • Vitamin B12 500ug Methylcobalamin Complex | 100 capsules

Vegetariër of veganist? 

Het assortiment van Terranova is 100% veganistisch, dus ook onze B-complex met vitamine C en B12 500ug Complex bevatten geen dierlijke producten.  

Voor mensen die ervoor kiezen om geen of nauwelijks dierlijke producten te eten is het aan te raden om goed te kijken naar hun vitamine B12 inname. Vitamine B12 komt namelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Plantaardige ingrediënten bevatten geen vitamine B12.

Terug naar blog