Vitamine D3 met vitamine K2 Complex

Vitamine D3 verdient de populariteit en significante medische erkenning die het heeft bereikt op het gebied van botgezondheid, immuniteit, stemmingsbalans, celbescherming en nog veel meer.

Echter, bij continue inname van hoge doses vitamine D3 in het geval van een tekort aan vitamine K2, bestaat er een verhoogd risico is op schadelijke calciumafzetting in de vaatwanden, gewrichten, oogweefsel, enzovoort.

Daarom bevatten de vitamine D3 producten van Terranova vitamine K rijke ingrediënten, zoals hele vers gevriesdroogde bladpeterselie, pompoenpitten, spirulina en korianderblad. 

 

 

Terranova Vitamine D3 + K2 Complex biedt optimale beschermende concentraties van bioactieve K2 in de vorm van MenaQ7®. 

MenaQ7® is de meest biologisch beschikbare en bioactieve vorm van vitamine K op de markt en momenteel de enige die zowel klinisch gevalideerd als gepatenteerd is.

Het product bevat ook Vitashine D3 - een laboratorium gevalideerde veganistische bron van cholecalciferol uit korstmos.

Het MAGNIFOOD-COMPLEX bevat een combinatie van geconcentreerde volwaardige voedingsmiddelen die voedingsstoffen en fytonutriënten leveren die synergetisch zijn met de vitaminen D3 en K2 wat betreft opname, activiteit en biologische functies. Er zijn ook middellange keten triglyceriden (MCT's) toegevoegd om de opname van zowel D3 als K2 te verbeteren.

 

Vitamine D3 en Vitamine K2

 1. Levert vitamine K als MenaQ7® (K2 als MK-7), de biologisch meest voorkomende en biologisch actieve vitamine K op de markt.
 2. Veganistisch D3 afgeleid van korstmos en K2 geproduceerd uit kikkererwten (soja-vrij).
 3. Biedt beschermende niveaus van K2 om onjuiste verdeling van calcium te voorkomen die kan worden veroorzaakt door chronische hoge dosis D3.
 4. Met Magnifood-complex van synergetische voedingsmiddelen die voedingsstoffen en fytonutriënten synergetisch met zowel D3 als K2 verschaffen.
 5. Met middellangeketentriglyceriden voor optimale absorptie van D3 en K2.
 6. K2 is gestabiliseerd met de CryoCap-technologie van NattoPharma.

 

EFSA GEZONDHEIDSCLAIMS VOOR VITAMINE D:

 • Draagt bij aan de normale opname/gebruik van calcium en fosfor
 • Draagt bij aan normale bloedcalciumniveaus
 • Draagt bij aan het behoud van normale botten
 • Draagt bij aan het behoud van normale spierfunctie
 • Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem
 • Draagt bij aan de werking van het immuunsysteem en ontstekingsreactie

EFSA GEZONDHEIDSCLAIMS VOOR VITAMINE K:

 • Draagt bij aan normale bloedstolling
 • Draagt bij aan het behoud van normale botten

 

 

MAGNIFOOD INGREDIËNTEN

GESTABILISEERDE RIJSTZEMELEN bevatten een van de hoogste natuurlijke concentraties van vitamine E-gerelateerde verbindingen, zoals tocoferolen en tocoferolen. Ook bieden ze B-vitaminen, vezels, essentiële vetzuren, mineralen en meer dan 100 verschillende verbindingen met antioxiderende activiteit (zoals alfa-liponzuur [dat ook antioxidanten zoals vitamines C en E recyclet], co-enzym Q10 (CoQ10), carotenoïden en de antioxidante enzymen superoxide dismutase (SOD), peroxidase en catalase).

POMPOENPITTEN zijn een van de rijkste natuurlijke bronnen van het belangrijke botvoedingsstof zink, evenals magnesium en vitamine K.

SHIITAKEPADDESTOELEN zijn ook een natuurlijke bron van vitamine D2, die bij de opname van calcium helpt.

BOERENKOOL is een rijke bron van belangrijke zwavelrijke antioxidanten, zoals sulforafaan en indole-3-carbinol en carotenoïden. Verder is het een uitstekende bron van calcium, vitaminen C, A, E en bevat het hoge niveaus van vitamine K.

BLADPIETERSELIE is een uitstekende bron van vitamine K en vitamine C, evenals een goede bron van vitamine A, foliumzuur en ijzer.

 

Terranova Producten

Bekijk het complete assortiment van Terranova Benelux of bekijk onze verkooppunten.

Terug naar blog