Ambassadeur aan het woord | Angélique Drenth van ADLC

Ambassadeur aan het woord

Synergie is het toverwoord

Angélique Drenth van Expertise Centrum ADLC uit Friesland vertelt over haar passie voor Terranova voedingssupplementen; “ In 2016 hebben we besloten de uniek samengestelde producten te presenteren aan onze cliënten. De holistische aanpak van Terranova sluit aan bij ons bedrijf. Wij bieden onder één dak wellness, sport activiteiten en programma’s voor persoonlijke groei aan. Een succesvol holistisch concept puur door samenwerking te realiseren. Er is één missie en één visie, onze gast wordt gezien en gehoord op diverse vlakken en alle onderdelen smelten samen tot een advies op maat.

 

ADLC - terranova ambassadeur


Bij Terranova is dit net zo, je klant vraagt om één werkzame stof en krijgt  door de Magnifood veel meer, wat betekent; 1+1=3! Suppleren op maat noem ik dat. Elke gast van ADLC  dompelen wij onder in de kennis die Terranova  met ons deelt.

 

ADLC - Terranova ambassadeur 1

 


Samen met team Terranova werken we ook hard aan synergie “buiten de verpakking””. We hebben liters Lifedrink smoothies uitgedeeld op beurzen en na onze sportlessen, tijdens retraites of voor een Ayurvedische massage. Een bestseller die niet meer weg te denken is in ons assortiment. Daarnaast hebben we altijd de tijd genomen voor adviesgesprekken en het organiseren van thema bijeenkomsten. Onze bezoekers omarmen de filosofie van de Terranova die de natuur en haar relatie met de mens op de eerste plaats stelt. Voel je vrij om eens een kijkje bij ons te komen nemen, ik neem je graag mee in de wereld van synergie.”

 

Bedankt Angélique voor dit mooie verhaal, wat geheel aansluit bij de waarden en filosofie van Terranova. 

Kijk bij onze verkooppunten voor de gegevens van ADLC - Angélique Drenth van Expertise Centrum. 

Terug naar blog