Ontdek de Kracht van de Natuur met Terranova: Een Holistische Benadering in Club Holistic

In onze praktijk, Club Holistic in Harderwijk, werken we met de hoogwaardige producten van Terranova. Deze sluiten perfect aan bij onze natuurlijke en holistische aanpak, die we zorgvuldig bewaken voor al onze cliënten. Ons doel is om zowel mentaal als fysiek herstel te bevorderen, ondersteund door kwalitatieve producten, natuurlijke ingrediënten en behandelingen.

Wie zit er achter Club Holistic

Mijn naam is Marie-Christine Hermsen, trotse eigenaresse van Club Holistic. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de kracht van de natuur. Mijn kennis over natuurgeneeskundige behandelingen heb ik niet alleen in Nederland opgedaan, maar de basis van mijn ontwikkeling begon in India. Als herborist ontdekte ik snel hoe de natuur ons alles biedt wat we nodig hebben voor herstel en optimale gezondheid.

 

Holistische Genezing met Natuurlijke Ingrediënten

Bij Club Holistic geloven we in de wijsheid van de natuur: "If nature didn't make it, don't take it." Deze filosofie ligt ten grondslag aan al onze behandelingen. Als orthomoleculair therapeut kijk ik naar de balans van 'stofjes' zoals geïsoleerde vitaminen en mineralen, gecombineerd met pure, natuurlijke producten. Deze benadering zorgt voor de beste resultaten.

Detox en Herstel met Terranova

Een belangrijk onderdeel van onze behandelingen is ontgifting. We combineren bijvoorbeeld Transformational Cupping met de producten van Terranova, zoals Green PH. Dit ondersteunt niet alleen de detoxprocessen, maar bevordert ook het algemene welzijn.

Kennis Delen en Zelfredzaamheid Bevorderen

Ik deel mijn kennis over genezende kruiden actief met mijn cliënten, en leer hen hoe ze zelf kuren en supplementen kunnen maken door enkelvoudige ingrediënten samen te brengen voor optimale synergie. Voor degenen die niet de tijd of ambitie hebben om zelf supplementen te maken, biedt Terranova een perfect alternatief. Hun producten zijn zorgvuldig samengesteld met dezelfde kritische en secure blik die wij hanteren bij Club Holistic.

Waarom kiest Club Holistic voor Terranova?

Terranova deelt onze visie en liefde voor natuurlijke producten. Ze kiezen niet alleen voor de beste ingrediënten, maar zorgen ook voor de optimale omstandigheden waarin de planten tot hun maximale potentieel komen. Hun supplementen zijn vrij van pesticiden, biologisch, en worden op het juiste moment geplukt en verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de geneeskracht van de natuur het beste tot haar recht komt.

Wanneer ik deze basisprincipes aan mijn cliënten uitleg, begrijpen ze intuïtief waarom we kiezen voor de producten van Terranova. De kracht van de natuur, gecombineerd met wetenschappelijke precisie, maakt Terranova de ideale partner voor ons bij Club Holistic.

Interesse in Club Holistic?

Kijk op onze pagina verkooppunten met meer informatie over Club Holistic.

Terug naar blog