Ontdek Natuurdrogist VitaCora

Ontdek Natuurdrogist VitaCora: De Specialist in Voedingssupplementen en Homeopathie in Zaltbommel

In het hart van Zaltbommel vind je Natuurdrogist VitaCora. Zodra je de winkel binnenstapt, word je verwelkomd in een omgeving waar klantbeleving, luisteren en advies centraal staan.

 

Over Natuurdrogist VitaCora

Opgericht door Cora in januari 2012, heeft Natuurdrogist VitaCora zich gespecialiseerd in voedingssupplementen, homeopathie en biologische voeding. Door het aanbieden van biologische producten heeft VitaCora een belangrijke rol in de regio verworven.

 

Terranova: Een Succesverhaal

In maart 2023 introduceerde Cora samen met haar team het merk Terranova in de winkel. Dit merk werd gekozen vanwege de afwezigheid van toevoegingen en de holistische benadering. Inmiddels, ruim een jaar later, is Terranova uitgegroeid tot een van de belangrijkste pijlers van de winkel. Dit succes is mede te danken aan de intensieve begeleiding vanuit Terranova, met trainingen, persoonlijke aandacht en ondersteuning op verschillende vlakken.

 

 

Top 5 Terranova Producten bij VitaCora

  1. Life Drink
  2. Digestive Enzymes Complex with Probiotics
  3. Probiotics Complex with Prebiotics
  4. Smooth MAG
  5. Magnesium 100mg Complex

Focus op Paddenstoelen

Er is een groeiende vraag naar paddenstoelen en VitaCora kiest hierdoor bewust voor de gefermenteerde lijn van Terranova, geproduceerd in samenwerking met Fermedics, wereldleider in fermentatie.

Toekomstbestendige Samenwerking

Cora en haar team zien dagelijks de groei van Terranova in hun winkel en zijn ervan overtuigd dat de samenwerking toekomstbestendig is. Ze zijn trots op het werken met deze hoogwaardige voedingssupplementen. Zelfs de hond van Cora is fan!

 

 

Bezoek Natuurdrogist VitaCora

Benieuwd naar deze unieke zelfstandige natuurdrogist? Je vindt Natuurdrogist VitaCora aan de Gamersestraat 39 in Zaltbommel. Volg ze ook op Instagram en Facebook voor de laatste updates en tips!

Terug naar blog