Terranova innovatie: MAGNIFOOD

Synergetische Suppletie door het unieke MAGNIFOOD

De filosofie van Terranova belichaamt complete voeding, intense synergie en welbevinden. Via onze intense synergetische formules laten we een wetenschappelijk maar holistische benadering van productontwikkeling zien. Door middel van onze ingrediënten bieden we de bewezen gezondheidsvoordelen van de complete en onvervalste natuur. En door het vermijden van toegevoegde vul-, bindmiddelen en andere hulpstoffen tonen we onze toewijding en passie voor de puurheid en integriteit van producten.

Terwijl een groot deel van de voedingssupplementenindustrie de indruk wekt dat laboratorium-geisoleerde, natuurlijke chemicalien en farmaceutisch behandelde planten de juiste ingrediënten zijn, zien wij het bij Terranova anders. Wij merken dat de eigenschappen van verse en onbewerkte planten, gewassen en kruiden deze ingrediënten uniek maken. Wat tevens de sleutel is tot maximale gezondheidsvoordelen van de vele vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Want door de intense synergie van onze formules, hebben we kunnen vaststellen dat de effecten van het verband tussen voedingsstoffen echt opmerkelijk zijn.

 

Terranova heeft het nieuwe innovatieve MAGNIFOOD ontwikkeld

Om het meest uit voedingssuppletie te halen, is het noodzakelijk om een intens, synergetische staat van het lichaam te bereiken. Synergie treedt op wanneer een interactie tussen verbindingen effecten produceren die groter zijn dan de gecombineerde individuele effecten van elk. Om zijn optimale werking te garanderen, moet elke vitamine, mineraal of andere voedingsstof efficiënt worden geabsorbeerd, gedistribueerd, gemetaboliseerd en gebruikt. Daarvoor moet deze deelnemen aan een breed scala aan synergetische interacties met enzymen, co-factoren, andere voedingsstoffen, etc. Echter omdat factoren zoals genetica, dieet, levensstijl, geslacht, leeftijd en stressniveaus van invloed zijn op het vermogen van het lichaam om een hoog niveau van synergie te genereren, kan de effectiviteit van een supplement aanzienlijk variëren van persoon tot persoon. Dus zoals eerder aangegeven, het is de omgeving in het lichaam die bepaalt hoe effectief en efficiënt een supplement zal zijn - en dit feit is de drijvende kracht geweest in de ontwikkeling van elk Terranova product.

 

In tegenstelling tot de meeste supplementen op de markt, zijn de belangrijke ingrediënten in de voedingssupplementen van Terranova niet enkel de micronutriënten (bijvoorbeeld geïsoleerde mineralen of vitaminen). Geen enkel product van Terranova bestaat uit een enkelvoudig micronutriënt. Een product van Terranova bevat vitamines of mineralen, maar daarnaast bevat het ook zijn eigen unieke complex van synergetische, plantaardige ingrediënten; Magnifood genaamd. Dit Magnifood complex wordt voor elk Terranova product afzonderlijk en op maat samengesteld. Op deze manier biedt Terranova per voedingssupplement de meest optimale synergetische samenstelling.

 

Magnifood is ontworpen om:

  • de absorptie, biologische beschikbaarheid, gebruik, activiteit, stabiliteit, functie en effect van de voedingsstoffen van het product te verbeteren en ondersteunen;
  • synergetische enzymen en co-factoren te leveren, die cruciaal zijn voor het gebruik en de functies van de voedingsstoffen in het product;
  • een breed scala aan fytonutriënten te leveren, die verbeteren de potentiële functies en/of toepassingen van het product;
  • ingrediënten te leveren die het gehalte aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen in het product geheel verbeterd;
  • ingrediënten te beschermen tegen oxidatieve schade en om de stabiliteit en activiteit van de voedingsstoffen in het product te beschermen.

 

Kijk hier voor ons assortiment natuurlijke voedingssupplementen.

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux.