Onderscheidende Kernwaarden

Wetenschappelijk en holistisch

 

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding, maar feit is dat een evenwichtige inname van voedingsstoffen afhangt van onze eetgewoonten, onze smaak, slechte gewoonten (bv. alcohol, roken), de leeftijd en lifestyle. In stressvolle situaties, bij ziekte, de herstelfase, oudere mensen, voor zwangerschap, tijdens de periode van snelle groei en intensieve ontwikkeling zijn extra voedingsstoffen hard nodig.


Ieder lichaam is uniek en reageert op zijn eigen manier op een gebrek aan voedingsstoffen. Wij bij Terranova zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. De synergie tussen menselijke biochemie en voedingsstoffen, is de basis voor de productontwikkeling van Terranova. Bij synergie in voedingssupplementen is het gecombineerde effect groter, dan de afzonderlijke delen. 

 

De Terranova filosofie belichaamt complete voeding, intense synergie en volledig welzijn. Met onze intens synergetische voedingssupplementen, laten we een wetenschappelijke maar holistische benadering zien van productontwikkeling. 

Terranova gelooft in de volgende kernwaarden en methodes:

 

Elk product bevat zjin eigen unieke complexiteit van hele, onvervalste, plantaardige ingrediënten wat de voedingssupplementen van Terranova doet verrijken. Door de synergie van deze ingrediënten hebben de voedingssupplementen van Terranova een bijzonder positief effect op het menselijk lichaam.

 

Vers gevriesdroogde ingrediënten van planten die op hun biologische hoogtepunt geplukt zijn en binnen een uur worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven de natuurlijke voedingsstoffen en enzymen in de plant behouden en worden ze gestabiliseerd. 

 

Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven kunnen wij natuurlijke voedingssupplementen bieden. Hierdoor laten we onze passie voor de puurheid en integriteit van de suppletie zien.

 

Door ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariërs en veganisten, zijn we geslaagd ons doel te bereiken om de keuzemogelijkheden voor degenen die diervriendelijke en natuurlijke voedingssupplementen moeten of willen gebruiken, te verbreden.

 

 

 

Kijk hier voor ons assortiment natuurlijke en veganistische voedingssupplementen.

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux.