100% vegan

100% veganistisch

Veganistische voedingssupplementen

Bij Terranova hebben we het sterke verlangen om een ‘veilige haven’ te creeren voor bepaalde consumenten die grenzen hebben in wat ze kopen of gebruiken. Grenzen die hun productkeuze flink verkleinen. We willen een volledige range supplementen bieden die gebruikt kan worden door; vegetariers en veganisten, consumenten die vegetarische en vegan supplementen willen gebruiken (bijvoorbeeld vanwege religieuze redenen of een overgevoeligheid voor zuivelproducten) en degenen die inactieve toevoegingen zoals bindmiddelen en vulstoffen willen of moeten vermijden.

Plantaardig beleid

We begrijpen dat het een tijdrovende taak is om de etiketten te moeten checken van alles wat je koopt, dus we willen vegetariërs, veganisten en iedereen die dergelijke supplementen wil kopen, laten weten dat een Terranova product altijd geschikt is. Terranova is één van het kleine aantal voedingssupplementenfabrikanten in de wereld die een complete range supplementen 100% vegan kan aanbieden. Ondanks de controles die we moeten uitvoeren om veganistische geschiktheid te garanderen en de toenemende kosten van bepaalde veganistische alternatieven die we moeten gebruiken, staan we volledig achter ons vegan beleid.

Voor iedereen

Iemand hoeft niet vegan (of zelfs vegetarisch) te zijn om een voorkeur voor veganistische supplementen te hebben. Net zoals dat iemand niet overgevoelig hoeft te zijn voor hulpstoffen om een voorkeur te hebben voor hulpstofvrije supplementen. Het maakt ons blij dat ons ingredientenbeleid ervoor zorgt dat we diegenen die op zoek zijn naar vegetarische of veganistische supplementen zonder additieven, een uitgebreide range voedzame en plantaardige formules kunnen bieden.

More » Less «
  • List
  • Map