Spijsverteringsenzymen met Probiotica

Terranova's Digestive Enzymes with Probiotics is een mooie combinatie van de Terranova bestsellers Digestive Enzyme Complex en Probiotic Complex met Prebiotica. De spijsverteringsenzymen in deze formulering zijn voorzien van BioCore Optimum Complete enzym pre-blend van National Enzyme Company (NEC).

Deze blend beschikt niet enkel over de grootst mogelijke variëteit van spijsverteringsenzymen in één formulering - maar ook enzymen die stabiel blijven met een pH tussen 2 - 8, waardoor ze hun spijsverteringsefficiëntie sterk verbeteren.

Het probiotica complex bevat 1/3  van de activiteit per capsule, vergeleken met de Probiotic Complex met Prebiotica - met exact dezelfde stammen van zeer stabiele bacteriën (van Instituut Rosell en CHR Hansen), en in dezelfde verhouding.

Het MAGNIFOOD Complex bevat zowel kruiden voor spijsvertering en carminative (windafdrijvend), als ook prebiotica en bifidogene voedingsstoffen om de activiteit en functie van de enzymen en probiotische bacteriën te ondersteunen. Het MAGNIFOOD complex bestaat uit onder andere venkelzaad, gemberwortel en wortelstok, kliswortel, kardemompeul en artisjokblad (allemaal biologisch).

Fructo-oligosacchariden zijn ook opgenomen als prebioticum. 

Award Best Gut Health Product

In mei 2021 heeft Terranova Digestive Enzymes with Probiotics een gouden award gewonnen.

 

 

 

 

 

 

  

Digestive enzymes with Probiotics

  1. Enzympotentie per capsule exact hetzelfde als capsulekracht van Digestive Enzyme Complex.
  2. Probiotische potentie per capsule is 1/3 van de potentie van de capsules van het Probiotic Complex met Prebiotics.
  3. Bevat BioCore Optimum Complete - uitgebreide en pH-stabiele plantenenzymen.
  4. Bevat goed onderzochte, zeer stabiele probiotische stammen van het Institute Rosell en CHR.
  5. Magnifood-complex biedt botanicals voor spijsvertering en plantaardige bronnen voor prebiotische / bifidogene factoren. 
  6. Versterkt met de prebiotische fructo-oligosacchariden (FOS).

 

Terug naar blog