Filosofie

Leef beter, kies bewust

Terranova werd in 2008 opgericht door Stephen Terrass MRNT, de voormalige technisch directeur van een van Europa's grootste supplementenbedrijven.

Stephen, die alle Terranova producten samenstelt, bestudeert al bijna 35 jaar natuurlijke retailers, apotheken, natuurlijke therapeuten, media en het algemene publiek. Deze kennis combineert hij met uptodate wetenschappelijke/technische onderzoeken op gebied van voedings- en kruidentherapie.

Met de Terranova-filosofie gaat Stephen's wens van volledige voeding, diepe genezing en diepgaand welzijn in vervulling. Door onze intens synergetische formuleringen bieden we een wetenschappelijke, maar holistische benadering van productontwikkeling.

 

 

Terranova assortiment

Het assortiment van Terranova is gebaseerd op het bieden van intense synergistische voedzame en plantaardige voedingssupplementen die bewezen effectief, gebalanceerd en zachtaardig voor het lichaam zijn. Momenteel bestaat ons assortiment uit meer dan 120 voedingssupplementen en plantaardige producten. 

Via onze producten bieden we de eigenschappen van hele, onvervalste plantaardige en fytonutriëntenrijke ingrediënten, in een krachtige relatie met wetenschappelijk gevalideerde voedingsbestanddelen zoals vitamines, mineralen, enzymen, co-enzymen en aminozuren.

Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven drukken we onze toewijding en passie uit voor productzuiverheid en integriteit. En door ervoor te zorgen dat 100% van onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariërs als veganisten, zijn we erin geslaagd om de beschikbare keuzes te verbreden voor diegenen die diervrije of plantaardige supplementen willen of moeten gebruiken.

Terwijl een groot deel van de voedingssupplementenindustrie de indruk wekt dat laboratorium geïsoleerde natuurlijke chemicaliën en farmaceutisch vervalste planten de toekomst van voeding zijn, zien wij bij Terranova een andere toekomst. Hoewel dergelijke ingrediënten zeker een nuttige rol kunnen spelen in supplementen, erkennen we dat zorgvuldig gekozen hele, onvervalste en verse plantaardige ingrediënten rijk aan fytonutriënten de synergetische sleutel zijn. Deze synergetische sleutel ontsluit het maximale gezondheidspotentieel van de geïsoleerde vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die we gebruiken in onze branche. We hebben gezien dat de effecten van deze synergie echt opmerkelijk kunnen zijn.

 

Onderscheidende waarden

Terranova is een van de uitzonderingen in de voedingssupplementenwereld die het volgende kan bieden:

  • De meest pure en natuurlijke voedingssupplementen - 100% vrij van vulstoffen, bindmiddelen en andere hulpstoffen;
  • met de meest synergetische formuleringen door middel van Terranova's innovatie MAGNIFOOD; 
  • bestaande uit hele onvervalste ingrediënten in de meest natuurlijke vorm (vers gevriesdroogd | phytofresh);
  • 100% vegan en vegetarisch;
  • voor een betaalbare prijs beschikbaar voor iedereen.

 

Kijk hier voor ons assortiment natuurlijke voedingssupplementen.

Meer informatie ontvangen over onze producten en de toepassingen ervan? Meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan op onze homepage

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux.