Filosofie

Let nature shine inside you!

Terranova Synergistic Nutrition is in 2008 opgericht door Stephen Terrass MRNT en sinds 2016 verkrijgbaar in de Benelux.

 

Het assortiment van Terranova is gebaseerd op het bieden van intense synergistische voedzame en plantaardige voedingssupplementen die bewezen effectief, gebalanceerd en zachtaardig voor het lichaam zijn. Momenteel bestaat ons assortiment uit meer dan 100 voedingssupplementen en plantaardige producten. Stephen, die alle Terranova producten samenstelt, bestudeert al bijna 35 jaar natuurlijke retailers, apotheken, natuurlijke therapeuten, media en het algemene publiek. Deze kennis combineert hij met uptodate wetenschappelijke/technische onderzoeken op gebied van voedings- en kruidentherapie.

 

Terranova stelt de natuur en haar relatie met de mens op de eerste plaats. Optimale voeding moet daarom afkomstig zijn van ecologisch schone gewassen, vrij zijn van toevoegingen en gebruik maken van het synergie-effect: de interactie van individuele ingrediënten. Dus. Let nature shine inside you!

 

Terranova is een van de uitzonderingen in de voedingssupplementenwereld die het volgende kan bieden:

  • De meest pure en natuurlijke voedingssupplementen - 100% vrij van vulstoffen, bindmiddelen en andere hulpstoffen;
  • met de meest synergetische formuleringen door middel van MAGNIFOOD; 
  • bestaande uit hele onvervalste ingrediënten in de meest natuurlijke vorm (vers gevriesdroogd | phytofresh);
  • 100% vegan en vegetarisch;
  • voor een betaalbare prijs beschikbaar voor iedereen.

 

Kijk hier voor ons assortiment natuurlijke voedingssupplementen.

Én meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks als eerste interessante informatie over onze producten en de toepassingen ervan. Meld je aan onderaan op onze homepage

 

Verkooppunten

Kijk op onze website voor de verkooppunten of bestel bij één van de 500 Bewustwinkelen winkels in Nederland. 

Professional

Wilt u Terranova producten inkopen voor uw winkel of praktijk? Kijk dan op Holland Pharma en Varuvo, onze exclusieve distributeur in de Benelux.